Martien de Vos (1995) kreeg zijn eerste orgellessen van Arie Braber in Ooltgensplaat, op 9 jarige leeftijd. Na een aantal jaar ging hij op les bij Paul Kieviet in Sommelsdijk.

Sinds september 2014 studeert Martien hoofdvak orgel bij Bas de Vroome aan het conservatorium te Rotterdam. Hij volgde onder andere de bijvakken Piano en Basso Continuo.

Hij krijgt op dit moment improvisatieles van Hayo Boerema. Ook volgt hij Klavecimbellessen bij Bas de Vroome. Daarnaast volgt hij de opleiding Kerkmuziek.

Martien won diverse prijzen op orgelconcoursen. In juni 2017 behaalde hij als finalist in Haarlem de 1e prijs en de publieksprijs bij het 1e Nationaal Ambitus concours. Later dat jaar won hij de 1e prijs en de publieksprijs op het SGO concours in Appingedam.

Hij volgde diverse Masterclasses bij gerenommeerde organisten waaronder Wolfgang Zerer, Bernard Winsemius en Sietze de Vries.

Martien is als organist verbonden aan de Ger. Gemeente te Ooltgensplaat en sinds  2017 aan de Herv. Kerk te Mijnsheerenland en de Herv. Wijkgemeente te Rotterdam Pendrecht. Daarnaast is hij bestuurslid van de VVO (Vereniging Van Orgelvrienden)